Type what you are searching for:

Termeni si Conditii

TechBubble / Termeni si Conditii

Transport gratuit
Pentru comenzi in valoare totala mai mare de 400 Lei, transportul produselor este suportat de TechBubble.ro in anumite orase (cele in care serviciul de curierat nu perepe taxe suplimentare).

Prin utilizarea site-ului  TechBubble.ro, sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, va recomandam sa nu folositi site-ul TechBubble.ro

TechBubble.ro isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera necesar, fara notificare prealabila. Versiunea in vigoare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele modificari. Continuarea folosirii site-ului, dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale
Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web https://TechBubble.ro

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%). Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale
TechBubble.ro colecteaza date cu caracter personal conform Politicii de Confidentialitate.

Hyperlink-uri si alte site-uri
TechBubble.ro
poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea sa. TechBubble.ro nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

Greseli de tiparire
TechBubble.ro
 si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, TechBubble.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani
TechBubble.ro
nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii in TechBubble.ro, de orice natura ar fi acestea. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului TechBubble.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
In cazul pierderii sau daca sesizati orice semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator, folositi in cel mai scurt timp posibil datele de contact postate pe TechBubble.ro.

Promotii si concursuri

TechBubble.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Produsele si serviciile TechBubble.ro:

Produsele comercializate de TechBubble.ro, sunt noi, exceptand pe cele anuntate ca fiind resigilate, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie conform legislatiei in vigoare.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursare a contravalorii.

Pretul produselor
Preturile sunt afisate pe site in LEI (RON) (TVA inclus).

Preturile pot fi actualizate fara notificari anterioare. Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe facture va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul TechBubble.ro.

Comanda:

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul TechBubble.ro, prin mail la Comenzi@TechBubble.ro sau prin intermediul telefonului la numarul de telefon din sectiunea contact.

Comanda Rapida 

Nu este necesara autentificarea sau crearea unui cont pentru a plasa o comanda. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie, prin adaugarea produselor dorite in cos, completarea si trimiterea datelor de livrare si facturare din formularul de comanda.

Comanda prin logare in Contul de client

Contul de client care poate fi creat de vizitatori, este utilizat pentru a retine datele acestora, astfel incat la o alta comanda sa nu trebuiasca sa completeze din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.

Plata produselor
Produsele comandate raman proprietatea TechBubble.ro pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face prin ramburs/numerar la livrare / card (clienti persoane fizice si juridice).

Plata in numerar
Plata numerar se face in lei ramburs catre comisionarul care efectueaza livrarea integral in momentul primirii produsului.

Taxele de livrare sunt suportate de catre client, in cazul in care suma de plata este sub pragul de vanzare cu transport inclus. Pragul de vanzare cu transport inclus este semnalizat pe site, fie la finalizarea tranzactiei fie in Termeni si Conditii.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Daca ati ales metoda de plata ”Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

–        alegi produsele dorite

–        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

 1. a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.
 2. b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
 • Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
 • Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
 • Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Prin card de credit emis de First Bank

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit si poti beneficia de 6 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 • Visa Exact
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

 • Alegi optiunea de plata “Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe www.firstbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

Livrarea produselor
Pentru comenzi in valoare totala mai mare de 500 Lei, transportul produselor este suportat de TechBubble.ro in anumite orase (cele in care serviciul de curierat nu perepe taxe suplimentare).

Timpul de livrare a produselor:

In stoc – produsul se afla in stoc in Bucuresti si poate fi livrat cel mai tarziu in a doua zi lucratoare dupa inregistrarea comenzii;
In stoc furnizor – produsul se afla in stocul furnizorului in Europa si se poate livra in 5 – 7 zile lucratoare dupa inregistrarea comenzii;
La Comanda – produsul nu se afla momentan pe stoc, dar va reveni in stoc. Se pot plasa comenzi, iar TechBubble va va confirma telefonic estimarea de livrare a comenzii;

Fiecare produs are afisat termenul de livrare, in functie de stocul disponibil.

In cazuri speciale, ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare, cu notificarea clientului in prealabil.

TechBubble.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

Receptia produselor reprezinta acceptul dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna.

Date personale
Pe site-ul TechBubble.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. TechBubble.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre TechBubble.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Politica de preturi
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
TechBubble.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre TechBubble.ro.

Politica de Retur

Produsele cumparate din TechBubble.ro, pot fi returnate cf. Ord. 34/2014  completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si O.U.G nr.34/2006 actualizata 2014, in 30 zile lucratoare de la primirea prin curier.

Va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon din sectiunea de Contact de pe pagina principala, sau pe email la comenzi@TechBubble.ro sau office@TechBubble.ro. Suntem la dispozitia dumneavoastra de luni pana vineri de la ora 9 la 17:00.

Produsul se trimite inapoi in ambalajul original, acesta si accesoriile aferente trebuie sa nu prezinte semne de uzura. Produsul trebuie sa fie insotit de formularul de retur completat si copia facturii. Costul de transport pentru retur este 18 lei prin Fan Courier, daca alegeti alta companie de curierat decat cea sugerata de noi, puteti plati direct transportul.

Specificati datele de contact si un cont IBAN personal pentru retunarea banilor.

In urma returului si dupa verificarea de integritate a produsului returnat, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales o alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din acest contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala. Nu se vor percepe comisioane in urma unei astfel de rambursari.

TechBubble.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului.

Unele produse si servicii sunt exceptate de la procedura de retur:

 • Ambalaje cadou
 • Daca produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat (cutia produsului)
 • Produse montate
 • Produse ce prezinta urme de folosire

Garantie

Garantia tehnica a produselor TechBubble.ro este de minim 6 luni, iar Garantia de conformitate este de 2 ani.

Garantia de conformitate se acorda pentru clientii persoane fizice conform prevederilor legale: OG21/1992; HG449/2003.

Asigurarea garantiei se va face gratuit la sediul TechBubble, in zilele lucratoare. Aducerea la starea de conformitate, in cazul defectelor aparute pe perioada termenului de garantie, se va face prin repararea sau inlocuirea produsului in termen de 15 de zile de la prezentarii produsului la sediul TechBubble.

Produsul constatat a fi defect, trebuie expediat prin intermediul unui curier, la adresa specificata pe factura, insotit de dovada scrisa a cumpararii (factura, chitanta, bon fiscal), certificat de garantie, toate acessoriile incluse initial in pachet si o descriere a problemei observate.

Expedierea se face pe cheltuiala clientului, returnarea produsului reparat/inlocuit fiind suportat de TechBubble.ro.

Pentru o rezolvare cat mai rapida, recomandam sa ne anuntati si telefonic despre defectele constatate. (Uneori depanarile de tip compatibilitate software se pot rezolva si la distanta)

Conform legii, timpul de nefunctionare din cauza lipsei de conformitate aparute in cadrul termenului de garantie, prelungeste termenul de garantie legala de conformitate si cel al garantiei comericale/tehnice si curge, dupa caz, din momentul la care a fost adusa la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului sau din momentul prezentarii produsului la vanzator/unitatea de service si dureaza pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si, respective, al notificarii in scris in vederea ridicarii produsului sau predarii efective a produsului catre consumator.

Garantia nu se acorda in urmatoarele situatii:

 • Produsele au fost deteriorate termic, mecanic sau plastic, din cauza unei exploatari necorespunzatoare, a intretinerii si utilizarii neglijente, sau a unor factori independent de Producator (ex. intemperii, incendii, cutremure, variatii de tensiuni electrice).
 • Produsele a fost utilizate in mod neadecvat (ex. Tensiune de alimentare necorespunzatoare, conectare la PC fara impamantare, actiuni ale substantelor chimice/corozive, praf sau umiditate …) sau in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate.
 • In urma constatarii ca produsele au fost deteriorate in urma unei lovituri.
 • Nerespectarea instructiunilor de utilizare sau instalare prevazute in manualul produselor.
 • Daca s-au efectuat interventii neautorizate asupra starii originale a produselor.
 • Utilizarea de baterii, surse de alimentare sau accesorii, altele decat cele produse, aprobate sau recomandate de Producator.
 • In cazul solicitarilor pentru remedierea defectelor aparute ca urmare a motivelor de excludere de mai sus, TechBubble va reveni in scris cu estimarea costurilor de reparatie si transport.

Litigii
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul TechBubble.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabila, sau una dintre parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie.
Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii – cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei – pe intreaga durata a fortei majore.

Colete neridicate si returnate
Clientul nu este exonerat de obligatia de plata a cheltuielilor de curierat tur-retur in cazul in care produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii.

Daune la transport
Daca produsele livrate dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la adresa de e-mail office@TechBubble.ro si are dreptul de a refuza ridicarea coletului sau a produselor.

Drepturi de autor (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului TechBubble.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea TechBubble.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul TechBubble.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii
Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.
Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.  TechBubble.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. TechBubble.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera  TechBubble.ro si afiliatilor/asociatilor acestuia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, TechBubble.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.  TechBubble.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului TechBubble.ro

Declinarea responsabilitatii
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a  TechBubble.ro si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv,  TechBubble.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii nostri.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini cu titlu de prezentare in orice mod (culoare, aspect etc.)  TechBubble.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, TechBubble.ro isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va primi inapoi banii incasati de TechBubble.ro pentru respectiva comanda.

TechBubble.ro nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi solutionata conform procedurii de Garantie de mai sus. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de TechBubble.ro dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Taxe suplimentare
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. TechBubble.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa ne contactati prin Formularul de Contact

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceasi cu un contract valabil incheiat.

0