Type what you are searching for:

Trei situații în care un încărcător portabil sau o baterie externă îți pot salva viața

TechBubble / Incarcatoare & Baterii  / Trei situații în care un încărcător portabil sau o baterie externă îți pot salva viața
incarcator portabil

Trei situații în care un încărcător portabil sau o baterie externă îți pot salva viața

Dacă te-a adus pe acest blog titlul articolul înseamnă că și tu ai pățit cel puțin o dată în viață acest lucru: ai rămas fără telefon când aveai cea mai mare nevoie de el. Problema este că am devenit atât de dependenți de telefon și avem nevoie de acesta pentru o mulțime dintre activitățile noastre zilnice, încât și dacă nu ar fi o problemă urgentă și am rămâne fără baterie, tot am simți că este o adevărată tragedie.

Dar există metode de a evita astfel de situații prin achiziționarea unei baterii externe wireless cu sistem Qi sau a  unui încărcător de acest tip. În plus, aceste accesorii tech te vor scăpa de grija firelor sau teama că nu găsești o priză fix în momentul în care ai cea mai mare nevoie.

În continuare, ne-am gândit să-ți prezentăm trei  situații din viața de zi cu zi în care vei avea nevoie de telefon, dar bateria ta te amenință cu un 0% energie cât mai curând:

 

  1. Atunci când ești în vacanță

Dacă ai plecat să vizitezi un nou oraș din țară sau din Europa, cu siguranță vei avea nevoie de un telefon pentru a te orienta și pentru a găsi obiectivele turistice și localurile de care ai nevoie. Iar acest lucru se poate rezolva prin a întreba un localnic, dar te simți mai în siguranță când vezi absolut toate opțiunile și informațiile p o hartă de Google Maps.

Astfel că, o baterie externă MiPow Power Cube cu încărcător wireless, QI de 5000 mAh îți va salva ziua. Vezi mai mute detalii despre el aici.

 

  1. Atunci când ești în casă

Chiar și atunci când ești singur acasă se poată întâmpla să ai nevoie de telefon și să nu poți găsi un încărcător. Poate ți l-ai uitat la job sau cineva din familie l-a luat si nu ti l-a mai dat inapoi.

Să ne imaginăm că este dimineață, telefonul tău abia a avut energie să sune ca să te trezească, ai o întâlnire importantă în două ore și nu reușești să-ți amintești locația. Aceasta este pe telefon, dar nu ai nici măcar un cablu USB să-l pui în laptop. Ce faci? Ți se pare un scenariu imposibil? Amintește-ți doar de câte ori ți-ai pierdut încărcătorul prin casă!

Optează pentru un spațiu ascuns în care să ții încărcătorul MiniBatt Fi80 wireless, montat în mobilier. Poți să îl montezi chiar în orificiul destinat organizării cablurilor din biroul tău. Vei avea întotdeauna un spațiu special pentru încărcatul telefonul și vei uita, cel puțin acasă, de firele enervante. Îl găsești aici și poate fi comandat imediat!

  1. La volan

Dacă ești tipul de persoană care se orientează foarte greu în spațiu sau mergi pentru prima dată într-un loc nou, GPS-ul de pe telefon este salvatorul. Dar dacă telefonul tău este descărcat și te întâmpină doar un ecran negru, atunci trebuie să treci la treabă: pune-l la încărcat într-un încărcător auto universal Qi de la MiniBatt. Se montează în grila de ventilație a mașinii și este acolo ori de câte ori ai nevoie pentru a te ajuta.

Nu uita că așa îți faci și un scurt update la mașina ta cu noile tehnologii în vogă.

Dar acestea sunt doar trei situații concrete în care ai nevoie urgentă de telefon. Să ne gândim doar la funcția acestuia principală, aceea de a efectua apeluri telefonice. Nu ai dori să ți se întrerupă conversația doar pentru că nu mai ai baterie.
În plus, trebuie să fii mereu la curent cu cele mai noi știri din domeniile care te pasionează, trebuie să-ți verifici mailul și lista de priorități. Fără un telefon cu baterie 100% ar fi foarte dificil.

Înarmează-te cu încărcătoarele wireless și bateriile externe de care ai nevoie de la TechBubble. Noi credem în tehnologia de mâine și suntem aici să te ajutăm „virtual” cu produsele de care ai nevoie pentru a nu rămâne în pas cu tendințele.

 

0