Type what you are searching for:
despre noi

Eu sunt Sorin.

Am 2 baieti de 2 si 6 ani. Toti 3 impartim pasiunea pentru jucarii. De fapt, orice din jurul nostru ni se par jucarii. Si cu un mod de privire adecvat sau cu gadgetul corect, orice din jurul nostru poate deveni o jucarie (cum este si Sphero Specdrums).

Si eu sunt Radu.

Am un baiat de 10 ani care incearca toate jucariile si gadgeturile pe care le comandam pentru magazinul online. Noua ne plac foarte mult, de aceea incercam sa le prezentam cat mai in detaliu incat sa puteti alege mai usor printre atatea variante.

Ce ne aduce pe noi doi, Sorin si Radu, impreuna?

Prietenia de o viata, de mai bine de 30 de ani si pasiunea pentru tehnologie. Pasiune ce am insuflat-o si copiilor voit sau mai putin voit. Si asa, totul s-a transformat intr-o joaca. Ei testeaza produse noi, si noi parintii le promovam.

Vorbim in egala masura limba parintilor si a copiilor. Atat a profesorilor cat si a elevilor si studentilor.

De ce facem asta?

Pentru ca noi credem ca joaca poate fi si educativa, la fel cum si educatia poate fi distractiva. Pentru ca ecranele telefoanelor sau ale tabletelor pot fi folosite si in mod educativ. Pentru ca nu mai poti scoate tehnologia din sangele copiilor nostri, insa poti controla modul in care copilul consuma interactiunile cu tehnologia sau ecranele.

Nu pretindem ca stim mai bine ce va doriti sau ce aveti nevoie, insa testam in mod continuu produsele de pe site si va putem ajuta sa intelegeti mai bine ce vi se potriveste. Suntem oricand dorinici sa va povestim despre fiecare jucarie sau gadget in parte. .

0